Hotell i Nice

Hotel Negresco i Nice

Hotell i Nice

  • Hotel Negresco NICE , FR 37 Promenade Des Anglais NICE FR 06000 Femstjärniga Hotel Negresco byggdes 1912 och i de 145 rummen så syns en tydlig antik prägel genom ljuskronor, och en inredning som går mycket åt guld. Du finns till exempel guldbadkar i utvalda rum. Det är svårt att nämna en världskändis som inte bott på hotellet. Tänk att sova i samma säng som Alfred Hitchock än gång gjorde, Hotel Negresco är därför det ultimata hotellet för en romantisk semester dessutom ligger det på gångavstånd till flera museum och Nices shoppingdistrikt. The Musee Massena ligger tillexempel granne med hotellet. Att tänka på är att Hotel Negrescos restaurang är stängd januari varje år.
  • Radisson SAS Hotel – Nice NICE, FR ,PROMENADE DES ANGLAIS 223 Promenade Des Anglais NICE FR 06200 Med bara en väg mellan havet och hotellet ligger Radisson SAS Hotel på strandsträckan Promenade des Anglais. Ett hotell populärt både för barnfamiljer och affärsmän. Här finns 11 olika konferenslokaler, pool, gym och restaurang. Dessutom central beläget och nära till kultur- och nattliv. Radisson SAS Hotel ligger till exempel bara ett stenkast från Jakovsky Art Museum. Med sina fyra stjärnor håller Radisson SAS Hotel en hög standard både när det gäller ett höghastigt trådlöst internet och en förstaklassens bar.
  • Hôtel Ellington NICE, FR ,CITY CENTER 25 Boulevard Dubouchage NICE FR 06000 Hotell Ellington, redan på namnet hörs det att det här familjevänliga hotellet är jazzinspirerat. Eller som hotellet själv gärna säger: Jazzinspirerat i Riviera stil. Hotellet ligger bara 800 meter från gamla stan och en kilometer från strandpromenaden Promenade des Anglais. Hotellet har 119 rum, traditionellt inreda. Receptionen är öppen dygnet runt och från hotellet är det lätt att ta sig till de två välkända Chagall och Henri Matisse museum. För att vara ett fyra stjärnigt hotell så är det inte särskilt dyrt, ett rum kostar från 800 kronor.
  • Hotel Boreal NICE, FR ,NICE 9 Rue Paul Deroulede NICE FR 06000 Hotell Bareal är ett enkelt men central beläget hotell. Bor du här så har du bara 300 meter till de största shoppinggator och en halv kilometer till hav och gamla stan. Hotellet har ljusa rum och på alla allmänna delar finns det trådlöst internet. Hotellet är också lämpligt att bo på om man har med sig sitt sällskapsdjur.
  • Hotel West End Best Western NICE, FR ,NICE 31 Promenade Des Anglais NICE FR 06000 Hotell West End Best Western var en av de första byggnaderna som byggdes på Promenade des Anglais. Hotellet är från 1842 och är 6 våningar högt och har 125 rum. Bor du där så får du tillgång till en privatstrand, trådlöst internet och 24 timmars service. Dessutom är det centralt beläget och nära till både Nices fantastiska nattliv och shoppingdistrikt. Hotellet har rum i tre riktningar så du kan välja om du vill ha utsikt mot trädgården, mot havet eller mot staden. Självklart är rummen med havsutsikt dyrare.
  • Citea Nice Magnan NICE, FR ,NEAR THE BEACH 12 avenue de la californie NICE FR 06200 Vill du bo lite enklare men ändå nära till stan kan Citea Nice Magnan vara ett alternativ. Hotellet som har rum från 600 kronor ger bra valuta för pengarna. Hotellet ligger två kilometer från Vieux Nice och det är nära till busshållplatser. Dessutom ligger hotellet bara 6 kilometer från flygplatsen. I rummet ingår enklare köp med mikrovågsugn. Internet kan man få om man betalar en extra kostnad. Inte det finaste hotellet men ett bra alternativ om du vill lägga pengar på annat än bostaden.
Close
Menu