Behöver du kupevärmare?

kupevärmare

Behöver du kupevärmare?

Ska du ut med bilen? Snart är det påsk och det är kanske dags att planera en påskresa. Då kan det vara bra att tänka lite extra på din bil, om du ska ta bilen.

En del reser längre med flyg, men hur miljövänligt är det? Inte särskilt. Det är bara så. Bland det mest miljövänliga sättet att resa nu för tiden är med tåg. Men har man stor packning, skidor och pjäxor som ska med, så är det bökigt att resa med tåget. Då är bilen det mest praktiska, och miljövänliga om du har en elbil.

Se över bilen innan resan

Elbilen kanske behöver ses över? Ta en koll på hur däcken är. Efter påsken ska du köra med sommardäck, men under påsken kan du ännu köra med vinterdäck. Hur har du med uppvärmning av bilen? Har du en kupevärmare? Att köra en elbil som är kall är inte särskilt miljövänligt. Då behöver du både en motorvärmare och en kupevärmare som värmer upp bilen åt dig. De flesta kupevärmare har en app, som gör att du kan värma upp bilen innan ni sätter er i den.

Kör bilen när den är varm

På så sätt sätter du dig i en varm och skön bil när du ska åka iväg. Det är aldrig bra att sätta sig i en kall bil. Om sätena är kalla, blir ni alla förkylda. Så skaffa en kupevärmare om ni inte redan har gjort det.
En annan fördel med kupevärmare är att du slipper immiga fönster. Du slipper stå och skrapa fönster med någon halvbra fönsterskrapa.

Close
Menu