Bli snygg till påskresan?

Botoxbehandling i Stockholm

Bli snygg till påskresan?

Har du också funderat på en behandling med Botox? Det är ju en sak som är säker med Botoxbehandlingar och det är att det syns ganska snart att man har fått en sådan Botoxbehandling. Varför då? Jo, om det stämmer det som man har hört om Botox, är att det är ett nervgift (i mycket liten mängd) som injiceras in i huden, just där man har en rynka. Sedan gör Botox så att muskeln slappnar av och rynkan, som annars sitter där, inte syns längre.

Därför kan man göra en Botoxbehandling

Just därför kan jag tänka mig att det är ganska effektivt att göra en Botoxbehandling. Det kommer att ge en ganska omedelbar effekt. På så sätt behöver man ju inte bli besviken. En Botoxbehandling lär ju synas på en gång, antar jag. Så om man planerar ett särskilt tillfälle när man vill se extra snygg ut så kan man ju planera in en sådan Botoxbehandling inför en resa. Själv har jag tänkt mig en påskresa till varmare breddgrader och verkligen unna mig sol, god mat och dryck. Och ett rynkfritt ansikte.

Rynkor är kanske oundvikligt

Kanske det inte går att undvika rynkor, men jag tänker mig att man kan undvika att ha kvar dem. Att ha rynkor i ansiktet kommer ju av att man är glas och ler ofta. Det vill jag fortsätta göra, men slipper gärna rynkorna. Därför planerar jag en Botoxbehandling precis innan min resa, så jag vet att jag slipper ha rynkorna just på en semester när jag bara vill må gott och njuta av solen och sällskapet. Det är klart man vill se så bra ut som möjligt då!

Close
Menu