Sugen på en fotbollsresa?

fotbollsresa med LA Travel

Sugen på en fotbollsresa?

När var du på en fotbollsmatch senast? Är det så länge sedan att du måste tänka efter en bra stund, kanske det är dags gå på en? Vill du ta det hela på en annan nivå, kanske du ska åka på en fotbollsresa? En fotbollsresa är ju så mycket mer än den 1 och 1/2 timme som du spenderar på en fotbollsläktare. Den börjar redan när du bestämt dig för att åka.

Och i planeringen ingår det att bestämma vilken fotbollsmatch, eller SM, EM eller VM som du vill åka på. När du väl bestämt dig för vilken fotboll du vill se, tar nästa etapp i planeringen vid. Vart vill du åka? Vilket hotell ska du bo på? Med vem vill du åka?
Bestämmer du det är det nästan halva resan gjord. Dagarna går, och nu bara väntar du på att den dagen ska komma – resan ska bli av och du åker in till Arlanda.

Åk med oss på fotbollsresa!

Innan du serveras fotboll av högsta klass, kan du passa smaka på de olika centraleuropeiska kökets maträtter, desserter och drycker. Och varför inte? Det slår en varm korv med bröd på en vinterkall arena i Sverige! Vid avspark har du förhoppningsvis också hunnit njuta av solens värme och hunnit vila ut från vardagens bekymmer. Är du redo för den spännande fotbollsmatchen som väntar?

Sedan når fotbollsresan sin avspark när domaren sätter pipan till munnen och boll och spelare sätts i rörelse. Beroende på hur det går för det lag som du håller på är stämningen på topp. Du sitter omgiven av fans som är lika engagerade som du.

Vi tar hand om allt åt dig

Vi har förberett allt för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din fotbollsresa och till ett otroligt bra priser. Vi har ett starkt engagemang till fotbollsresor, för oss är det ett sätt att tänka och umgås på, att roas och komma bort från vardagen. Vi bjuder dig på den absolut högsta klassen på fotboll i världen, endast några timmar bort. Dessutom är publikens närvaro ytterligare en adrenalinkick – och närvaron i sig själv, i utförandets ögonblick. När ingenting annat existerar än kampen, kraften och den råa viljan.

Close
Menu